Aangesloten bij de volgende autoriteiten...

   

Waarom dit overzicht?

In de onderstaande lijst ziet u bij welke organisaties ik aangesloten ben en waar u meer informatie over mijn bedrijf kunt vinden. Hierdoor kunt u zelf nagaan of ik uw vertrouwen waard zal zijn.
 
 
De Financiële Makelaar       
 
Een organisatie die producten en diensten levert aan de financiële adviseur. Dit zorgt ervoor dat ik volledig onafhankelijk financiële diensten kan aanbieden.  
Stadionlaan 79, 5213 JJ 's-Hertogenbosch
 


   

AFM - Autoriteit Financiële Markten

De AFM controleert ondernemingen die producten en diensten aanbieden op het gebied van sparen, lenen, beleggen, pensioenen en verzekeren. Ik ben aangesloten bij de AFM met vergunningsnummer is 12015942. 
Vijzelgracht 50, 1001 GS Amsterdam

 

DAK - Intermediairscollectief

DAK ondersteunt de aangesloten onafhankelijke adviseurs met bijvoorbeeld één loket naar alle hypotheekaanbieders en een slimme vergelijkingstool. Hierdoor houd ik mijn eigen administratie eenvoudig en ben ik onafhankelijk van de aanbieders.
Mereveldlaan 8c, 3454 CG De Meern


Kamer van Koophandel

Karin Bezemer Hypotheekadvies is ingeschreven met nummer 30218674.
Postbus 48, 3500 AA Utrecht


KiFiD - Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

KiFiD is een onpartijdig loket voor het beslechten van klachten en geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. KiFiD is een initiatief van marktpartijen en is ministerieel erkend. Ik ben daar aangesloten met nummer 300.010799.
Bordewijklaan 38, 2591 XR Den Haag
    

NHG - Nationale Hypotheekgarantie - Stichting Waarborgfonds Eigen Woning

Met de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) sluit u een veilige, verantwoorde en voordelige hypotheek voor de aankoop of verbouwing van een woning af. Bovendien bespaart u honderden euro's per jaar.
Postbus 309, 2700 AH ZoetermeerSchouten Insurance International BV

Bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en beroepsorganisaties en is tevens gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen.
's-Gravenweg 431, 3065 SC RotterdamSEH - Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs

Via hen ben ik 'Erkend Hypotheekadviseur'. Dat houdt in dat mijn deskundigheid, vaardigheden en integriteit getoetst zijn en dat ik me aan bepaalde gedragsregels moet houden. Ook als u geen klant bij mij wordt, raad ik u aan om een adviseur met dit kwaliteitskenmerk te kiezen.
Singel 236, 1016 AB AmsterdamAns de Wijn Woningen

In sommige gevallen is het handig om kennis uit te kunnen wisselen met een makelaar uit de regio. In Ans de Wijn heb ik hiervoor een betrouwbare sparring partner gevonden.
Herculesplein 243, 3584 AA Utrecht


Notariskantoor Appel 

Voor de overdracht van de woning en het passeren van de hypotheek hebt u altijd een notaris nodig. Notaris Appel heeft een scherp tarief en is daarnaast voor mij ook een kundige partner bij voorkomende vragen.
Emmaweg 2, 3603 AM Maarssen

 

                                                    

Netwerkgroep

Met 5 zelfstandige adviseurs komen wij maandelijks bij elkaar om kennis te delen, praktijkzaken door te nemen en onze vakinhoudelijke kennis te verbreden.